ارائه گواهی بهداشتی کالاها و اماکن تحت نظارت دامپزشکی
130225540007-صدور گواهی بهداشتی جوجه ریزی در مرغداری/ ورود آبزی در آبزی پروری
13022554109
الف. صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی در مرغداری
1-رعایت فاصله زمانی بین تخلیه، پاکسازی و ضدعفونی تا صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی در بر اساس عملکرد بهداشتی واحد مرغداری و شرایط منطقه برابر دستورالعمل صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی
2-دریافت تأییدیه دامپزشکی در مورد فراهم بودن شرایط بهداشتی در واحد مرغداری برای آغاز پرورش
3- دارا بودن گواهی بهداشتی حمل مرغ دوره قبل واحد مرغداری به کشتارگاه یا صورتجلسه معدومسازی گله دوره قبل
4- دارا بودن گواهی بهداشتی عقیمسازی و حمل کود دوره قبل و یا صورتجلسه معدومسازی آن
5- دارا بودن بیمهنامه دوره قبل و سوابق مربوط به گزارش تلفات به بیمه همان گله
6- داشتن پروانه بهرهبرداری بهداشتی (معتبر) واحد مرغداری
ب. صدور مجوز بهداشتی ورود آبزی در آبزیپروری
1- آیشگذاری مزرعه آبزیپروری به مدت حداقل یک ماه
2- دریافت تأییدیه دامپزشکی در مورد فراهم بودن شرایط بهداشتی برای آغاز پرورش آبزیان (بر اساس ارزیابی بهداشتی مزرعه مطابق فرم چکلیست موجود در سامانه الکترونیک پایش و مراقبت بیماریهای آبزیان، حسب نوع آبزی)
3- دارا بودن گواهی بهداشتی خروج آبزی و انتقال به واحد دیگر/ بازار صادره در سامانه الکترونیک پایش و مراقبت بیماریهای آبزیان یا صورتجلسه معدومسازی گله/ تلفات گله (در صورت بروز بیماری در دوره قبل)
4- دارا بودن بیمهنامه دوره قبل و سوابق مربوط به گزارش تلفات به بیمه همان گله
5- داشتن پروانه بهرهبرداری بهداشتی (معتبر) واحد آبزیپروری
مشخصات خدمت
کشوری
G2B
حاکمیتی
-صاحبان واحدهای تولید، فرآورده های دامی -مصرف کنندگان فرآورده های دامی
تقاضای گیرنده خدمت
یک روز
تمام ایام هفته بجز روزهای تعطیل
تعرفه ای دریافت نمی شود.
سوالات متداول
مهمترین گونه پرورشی میگو در ایران چیست؟
گونه وانامي ( Litopenaeus vannamei)
جهت انتخاب و نگهداری ماهی قرمز چه کار باید کرد؟
-ماهي قرمز را از مراكز معتبر و تحت نظارت و كنترل شهرداري و سازمان دامپزشكي تهيه نماييد. و از خريد ماهي از فروشندگاني كه ماهي ها را به صورت متراكم و در محل و در شرايط نامناسب بهداشتي و زيستي خودداری فرمایید. - ماهی قرمز مانند هر موجود زندهی دیگری حق دارد از زندگی طبیعی و سالم برخوردار باشد. اگر توان تأمین شرایط لازم برای رسیدن به چنین حقی را نداریم شایسته است که آنها را تولید یا خریداری نکنیم. - کودکان و افراد دارای سابقهی حساسیت، به ماهی و آب آن دست نزنند. لازم است افرادی که مسئول رسیدگی به کارهای ماهی هستند از دستکش استفاده کنند و بعد از تمام شدن کار، دستها را با آب و صابون بهخوبی بشویند. - ماهی قرمز را فقط از مراکز مجاز که دارای مجوز دامپزشکی شهرستان و تحت نظارت شهرداری هستند و یا از مراکز عرضه ماهی آکواریومی خریداری کنید. - آب حمل ماهی به منزل و آب تعویضی را مستقیم در فاضلات بریزید و از ریختن آن در معابر خودداری کنید. - آب لازم برای ماهی را 24 تا 72 ساعت قبل از استفاده در ظرف دهان گشادی نگه دارید تا کلر آن از بین برود و دمای آن هم مناسب شود؛ هم کلر و هم تغییر ناگهانی دمای آب، سبب مرگ ماهی می¬شود. این آب قبل از خرید ماهی نیز باید آماده باشد. - هنگام تعویض آب ماهی، یک چهارم آن را دور بریزید و آب جدید را به ظرف ماهی اضافه کنید. تماس دست یا ابزار گرفتن ماهی با بدن حیوان، سبب ریختن پولکها و بیماری ماهی میشود. - برای هر ماهی انگشت قد حدود 5/2 تا 3 لیتر آب لازم است. تنگهای کوچک سبب ریختن پولکها، مشکلات تنفسی و کوتاه شده عمر آنها میشود. - برای آن که اکسیژن کافی به ماهی برسد، ظرف نگهداری آن باید دهان گشاد باشد. - غذای ماهی قرمز باید بیشتر بر پایه¬ کربوهیدرات یا مواد قندی باشد. بهتر است از غذاهای آماده که میزان مواد مورد نیاز ماهی در آنها حساب شده است، استفاده شود. - روزی دو بار به ماهی غذا بدهید؛ هر بار به اندازهای که در مدت 1 تا 2 دقیقه مصرف شود، بیشتر از این باشد آب را کثیف و ماهی را مسموم میکند. - غذای ماهی را در جای خشک، خنک و تاریک در ظرف در بسته نگه دارید و به تاریخ مصرف آن حتماً توجه کنید. - ماهی جدید را قبل از قرار دادن در کنار ماهی یا ماهیهای دیگر، حتماً دو هفته جدا نگه دارید تا از سلامت آن مطمئن شوید. - ماهی بیمار را خیلی زود از بقیه جدا کنید. نشانههای معمول ماهی بیمار: شنای نامتعادل، شنای آهسته و سریع، ریختن یا راست ایستادن پولکها، نخی و آویزان شدن مدفوع، ورم کردن شکم، بیرون پریدن از آب، به پهلو شنا کردن، بیرون زدگی چشمها، زخم و لکه روی بدن و بالهها، تا خوردن بالهها یا وجود خوردگی در آنها. - ظرف ماهی را پشت پنجره آفتابگیر قرار ندهید؛ بهترین مکان جایی است که با روشن شدن هوا روشن و با تاریک شدن آن تاریک شود. - ماهی را هرگز در رودخانه، نهرها و آبگیر رها نکنید. اگر امکان نگهداری آن را ندارید، به مکانهایی که توسط شهرداری مشخص میشود انتقال دهید.
نحوه تشخیص بیماری های ویروسی میگو از جمله لکه سفید چیست؟
از طريق آزمايشات مولكولي(Nested-PCR) ، Real-time PCR
- اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی
- اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی
- اداره کل دامپزشکی استان اردبیل
- اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
- اداره کل دامپزشکی استان البرز
- اداره کل دامپزشکی استان ایلام
- اداره کل دامپزشکی استان بوشهر
- اداره کل دامپزشکی استان تهران
- اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
- اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی
- اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی
- اداره کل دامپزشکی استان خراسان شمالی
- اداره کل دامپزشکی استان خوزستان
- اداره کل دامپزشکی استان زنجان
- اداره کل دامپزشکی استان سمنان
- اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان
- اداره کل دامپزشکی استان قزوین
- اداره کل دامپزشکی استان قم
- اداره کل دامپزشکی استان کردستان
- اداره کل دامپزشکی استان کرمان
- اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان
- اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه
- اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد
- اداره کل دامپزشکی استان گلستان
- اداره کل دامپزشکی استان گیلان
- اداره کل دامپزشکی استان لرستان
- اداره کل دامپزشکی استان مازندران
- اداره کل دامپزشکی استان مرکزی
- اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان
- اداره کل دامپزشکی استان همدان
- اداره کل دامپزشکی استان یزد
- اداره کل دامپزشکی استان فارس
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت